Uygun Fiyata HD Ev Sinema Projektör Sistemi Nasıl Kurulur ?


evinizde projektörlü sinema sistemi olsun

Uygun Fiyata HD Kalite Ev Sinema Projektör Sistemi Kurulumu


Evinize ev sinema projektör sistemi kurmak istiyor ancak sınırlı bütçeye takılıyorsanız bu sayfamızdakine benzer bir sistem oluşturabilirsiniz. Elbette bütçeniz yeterliyse Full HD, hatta 4K ev projektörlerini değerlendirmelisiniz..


Aşağıda resimleri bulunan uygun fiyatlı ev sinema projesinde ev sinema projektörü olarak Epson'un HD cihazlarından birisi kullanılmıştır.


uygun fiyata hd ev sinema projektör sistem
uygun fiyata ev sinema hd projektör kurulum
uygun fiyata ev sinema projektör sistem kurulum hd
uygun fiyata hd ev sinema projektör sistemi kurulumu uygun fiyata ev sinema projektör sistem kurulum


Uygun Fiyata HD Kalite Ev Sinema Projektör Sistemi İçin Ses Sistemi


Sinema denince elbette dev ekran görüntünün yanı sıra ses sistemi de akla gelmektedir. Güzel konumlandırılmış kaliteli bir ses sistemi izlediğiniz şeyden en yüksek seviyede keyif almanızı sağlayacaktır. Aşağıdaki resimlerde uygun fiyatlı bir ev sinema projektör sistemine entegre edilmiş 5+1 ses sistemi konu edilmektedir.


ev sinema projektör sistem için ses sistemi ev sinema projektör sistemi için ses sistem ev sinema projektör sistemi için ses sistem

Uygun Fiyata HD Kalite Ev Sinema Projektör Sistemi İçin HDMI SWITCH


Birden çok görüntü kaynağını ev sinema sisteminizde projektörden izlemek istiyorsanız bu kaynakları bir yerde toplayıp çıkış almanız gerekir. Aşağıdaki resimlerde göreceğiniz çözüm ile 4 adet HDMI görüntü kaynağı HDMI switch üzerinde toplanıp 1 adet HDMI out alınarak projektöre bağlanmaktadır.


İster elle ister kumanda ile HDMI girişler arasında kolayca seçim yapılabiliyor. Detay vermek gerekirse diyelim ki, HDMI1 girişine Digiturk uydumuzu bağladık. Switch üzerinden HDMI1 'i seçersek Digiturk görüntüsü ve sesi Switch'in out kanallarına iletiliyor.


HDMI out çıkışına 15mt lik bir HDMI kablo bağlı ve bu kablo ile görüntü / ses projeksiyon cihazına gidiyor. HDMI Switch'in arka tarafında stereo mini jack audio out ses çıkışı var. Buradan stereo ses çıkışı alınıyor ve uyumlu kablo ile Sony ses sisteminin Aux girişine bağlanıyor. Ses sistemi Aux (audio) moduna alınınca Switch'in ses çıkışından gelen ses Sony ev sinema sisteminden 5+1 şeklinde dinlenebiliyor. Ses sisteminin uzaktan kumandası ile ve diğer aygıtların kumandaları ile ses kontrolü yapılabiliyor.


ev sinema projektör sistem için hdmi switch ev sinema projektör için hdmi switch ev sinema projektör sistemi için hdmi switch ev sinema projektör için hdmi switch sistemi


Bu ev sinema sisteminde; uydu cihazı üzerinden tv kanalları, diziler ve maçlar izleniyor. Media player aygıtı sayesinde USB belleğe yüklenmiş olan MP4, MKV ve diğer formatlardaki videolar seyredilebiliyor. Apple TV üzerinden film kiralama ya da satın alma yapılabiliyor ve Netflix üzerinden yine filmler ve diziler izlenebiliyor. Ayrıca Apple TV nin kablosuz bağlantıya izin vermesiyle Apple mobil aygıtlardan ve android cihazlardan hatta windows bilgisayar üzerinden görüntü paylaşılabiliyor, müzik dinlenebiliyor.


Ses sisteminin front hoparlörleri ve bass için subwoofer ön tarafta, projeksiyon perdesinin altında yer alıyor. Surround hoparlörler ise salonun arka duvarlarına monte edilmiş..

Teklif İste Butonu