En İyi Ev Sinema Projektörlerini Keşfet..


Ev Sinema Projektörü Satın Almadan Önce..


Evinize Sinema projektörü satın almayı düşünüyor ve araştırma içindeyseniz en doğru adrestesiniz.. 20 senelik tecrübeli uzman kadrosu, teknik ekibi ve sayısız referansları ile projeksiyon.com.tr yanınızdadır. Bu yazımızdan faydalı bilgiler edineceksiniz.. Devamını Oku / Kapat


evinizi sinemaya cevirecek ev cinema projektör cihazları

HD 720p Ev Sinema Projektörleri


High Definition HD yayınlar yıllar önce hayatımıza girdi. Sıradan uydu alıcılar, ucuz bilgisayarlar bile HD çözünürlükte yayın yapabiliyor. Bu yayınları birebir aynı kalitede izlemek için HD projektör alabilirsiniz. Devamını Oku..
hd-720p ev projektörler

Full HD 1080p Ev Sinema Projektörleri


1080p yani full hd olarak tabir edilen bu çözünürlük 1920 çarpı 1080 pixel demektir. Toplamda 2.073.600 pixel den bahsediyoruz. Oldukça net görüntü izlenebilen full hd projektörler kısa sürede yaygınlaşmıştır. Devamını Oku..
full hd sinema projektör

4K Ultra HD Ev Sinema Projektörleri


4K yani 3840x2160p netliğinde keskin görüntü inanılmaz keyiflidir. Tabiri caizse cam gibidir. Bu kaliteyi seyretmek için sadece 4K projektör yetmez. Aynı zamanda gerçek 4K çıkışı olan görüntü kaynakları, kaliteli kablo da gerekecektir. Devamını Oku..

4k ultra hd sinema projeksiyonlar

Ev Sineması İçin Projektör Perdeleri


Farz edelim ki en iyi home cinema projektörünü satın aldınız. Peki görüntüyü nereye yansıtacaksınız ? Sisteminize projeksiyon perdesi gerekli olabilir. Her eve uygun, çeşitli ölçü ve formatlarda projektör perdeleri mevcuttur.. Devamını Oku..

ev-sinema projektör perdeleri

Referanslarımız

Görüntü sistemleri, ses ve otomasyon sistemleri, sinema alanlarında hizmet verdiğimiz müşterilerimizden bazıları..
Referanslar İçin Tıklayınız..

Projelerimiz

Ortalama 20 yıllık sektör tecrübemizle oluşturulan ev sineması projelerimize göz atın..
Projeleri İncele..

Ev Sinema Projektörleriyle Neler İzlenebilir ?


Evde sinema için aldığınız projektör aletiyle odanızda maç izleyebilir, sevdiğiniz filmleri, dizileri seyredebilirsiniz. Ayrıca dev ekranda oyun oynamak da epey keyifli olur. Ev projektörü kesinlikle televizyondan çok daha eğlencelidir.. Ev Projektörlerine, uydu cihazı, bilgisayar, oyun konsolu hatta HDMI çıkış veren tüm görüntü kaynakları kolayca bağlanır. Devamını Aç / Kapat

ev sinema projektörlerine hangi cihazlar bağlanır

Örnek: Uygun Fiyata HD Ev Sinema Projektör Sistemi Nasıl Kurulur ?


Evde sinema keyfi için ayırabildiğiniz bütçe düşük ise HD kaliteli ev projektörü, uygun fiyatlı 5+1 ses sistemi, orta halli motorlu perde ve kablolar edinerek sistemi kurabilirsiniz. Aşağıdaki linkte uygun fiyatlı ev sinema sistemi kurulmuştur. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz..


Uygun Fiyata HD Sinema Projektör Sistemi Kurulumu.. Tıklayınız..
hd home sinema projektör kurulumu

Ev Sinema Projektör Teknolojileri Nelerdir ?


Mutlaka duymuşsunuzdur.. DLP, LCD, SXRD Projektör gibi terimleri. İşte bunlar ev projeksiyonu seçmeye çalışırken karşınıza çıkacak çeşitlerdir. Bu teknolojiler yapısal olarak farklıdır. Böyle olunca yansıtma işindeki başarı da farklı olmaktadır. Devamını Aç / Kapat

lcd dlp ev sinema projektör tipleri

Ev Sinemada HD, Full HD, 4K Çözünürlükler Neyi İfade Eder ?


İzlediğimiz yayınların hepsi artık oldukça kaliteli video kameralar ile kayda alınmakta ve canlı yayın yapılmakta. Diziler, filmler, maçlar artık minimum HD kalite, hatta full hd ve 4k yayınlar bile çok yaygınlaştı. Televizyon kanallarında ya da internet ortamında izlediğimiz tüm videolar, filmler, diziler ve maçlar 16:9, 16:10 gibi yatayda geniş, dikeyde kısa ekran olarak hazırlanmaktadır. İşte bu yayınların hepsini birebir aynı formatta izleyebilmek için hd ve üzeri çözünürlükte yansıtma yapabilen ev projektörleri kullanmamız gerekir. Devamını Aç / Kapa


hd evsinema projektör çözünürlükleri

Lamba & Işık Kaynağının Görüntüye Olan Etkisi Nedir ?


Tüm projeksiyonların içinde ışık kaynağı mevcuttur. Genelde kullanılan tip civalı lambadır. Buna projeksiyon ampülü de denmektedir. Bir de lamba yerine led ışık hybrid ya da lazer ışık kaynağına sahip projektörleri incelediğinizde kafanız karışabilir.. Devamını Aç / Kapa..

ev sineması için hangi ışık kaynağı
Teklif İste Butonu